Online Opvallen

Wil je meer online opvallen en klanten bereiken die relevant zijn voor jouw merk of bedrijf?

Online marketing is een ruim begrip, daarom noemen wij het bij Van Loon Vormgeving liever online opvallen, want dat is wat je wilt!

Om online op te vallen heb je vele facetten waar je gebruik van kunt maken, denk aan; jouw social media kanalen, website optimalisatie (SEO), adverteren op Google en Bing, verkopen via Bol.com en Amazon of bijvoorbeeld email marketing.

Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen jou graag verder met je positionering op het internet en bespreken graag jouw wensen en passen daarop de juiste facetten toe dat voor het meeste resultaat gaat zorgen!

Nog geen website of webshop om online op te laten vallen? Lees hier meer over Webdesign

Neem vrijblijvend contact op.

Benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? laten we kennismaken!

Onze strategie

Werken met het doel voor ogen

1. Doelstellingen

Wat is jouw einddoel en wat wil je bereikt hebben?

Voor we beginnen met campagnes publiceren, willen we eerst weten wat jouw doelstellingen zijn en waar je graag naartoe wilt. Is het een bepaalde omzet, bezoekers of social media likes?

2. Doelgroep

Op basis van jouw doelstellingen gaan we de doelgroep bepalen, wie willen we aanzetten tot actie, aankoop of een andere vorm van contact.

Welke personen zijn relevant voor jouw product of dienst?

3. Strategie op maat

Nu we weten wat jouw doelstellingen zijn en wie we daarmee willen bereiken zetten we één of meerdere campagnes op aansluitend op diverse kanalen.

Deze worden nauwlettend in de gaten gehouden door onze online marketing experts en waar nodig bijgesteld voor het beste resultaat!