Logo en Huisstijl

Ben je net ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een logo en huisstijl of wil je graag een nieuw uitstraling van je huidige identiteit?

Geef je merk of onderneming een eigen identiteit met een sprekend logo en huisstijl dat een goed beeld geeft van jouw bedrijfsvisie en maak een goede eerste indruk bij jouw potentiële klanten!

Of je nou een startende ondernemer bent of een bedrijf hebt dat al jaar en dag meedraait, een logo en huisstijl hoort jouw bedrijfsidentiteit uit te stralen en een goed beeld te geven van wat jij doet, wij helpen je daar graag bij!

Bij Van Loon Vormgeving ben je volledig ontzorgd, houden we de lijntjes kort en leveren wij jou een hoogstaand gepersonaliseerd ontwerp aan dat volledig aansluit op jouw wensen en waar je jaren plezier van gaat beleven!

Neem vrijblijvend contact op.

Benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? laten we kennismaken!

Onze strategie

Werken met het doel voor ogen

1. Merk en bedrijfsidentiteit

Wat wil je uitstralen, wat past bij jouw merk of onderneming?

Voor we beginnen met het ontwerpproces willen we in kaart brengen wat jouw wensen zijn, wie je doelgroep is en wat je graag terug ziet in jouw logo en huisstijl.

2. Concept en voorstel

Nu we jouw wensen en persoonlijke voorkeur hebben besproken en onderzoek hebben gedaan naar jouw doelgroep, is het nu tijd om met een passend voorstel te komen.

We bespreken de feedback punten en passen het logo en huisstijl vrijblijvend aan op basis van jouw doorgegeven wensen.

3. Nu kan het feest beginnen!

We hebben alle feedback toegepast en jij bent helemaal tevreden met jouw nieuwe logo en huisstijl.

We zorgen ervoor dat het logo in diverse formaten opgeleverd word zodat je het direct kunt toepassen op alle gewenste platforms en kanalen.